Što su kolačići i koja je svrha ovih pravila

Što su kolačići?
Kolačići su male tekstualne datoteke koje su smještene na Vaš uređaj od strane web-stranica koje posjetite. One se učestalo koriste kako bi web stranice funkcionirale, ili učinkovitije funkcionirale, kao i da bi se pružile Internet usluge i funkcionalnosti za korisnike. Svrha ovih pravila jest pružiti Vam potrebne informacije što se tiče našeg korištenja kolačića i spremanja takvih kolačića na Vaš uređaj kada pristupite našoj stranici, a kako bismo Vam mogli omogućiti da odaberete želite li omogućiti da se kolačići smještaju na Vaš uređaj.

Vrste kolačića su:

Privremeni kolačići
Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.

Trajni kolačići
Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Kolačići od prve strane
Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti privremeni ili trajni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

Što su kolačići treće strane?
Kolačići treće strane dolaze s drugih web-mjesta.

FARMASI 2023 - sva prava pridržana
DESIGNER