1000848

Beauty shot collagen

Beauty shot collagen

15 x 50 ml

48,99

Naruči

Beauty colagen

Zašto bismo trebali koristiti dodatke prehrani?

Nadoknadite izgubljeni kolagen!

Sa starenjem, pušenjem, konzumacijom šećera i utjecajem faktora okoline, količina kolagena počinje se smanjivati. Uzimanje kolagena kao suplementa pomaže u postizanju zdravijeg, mlađeg i sjajnijeg izgleda kože.

BEAUTY COLLAGEN SHOT U JEDNOJ BOČICI SADRŽI: 5,5 g HIDROLIZIRANOG GOVEĐEG KOLAGENA TIPA 1 I TIPA 3 UZ HIJALURONSKU KISELINU, KOENZIM Q10, VITAMIN C, E, B5, B6 I B7

O topina za oralnu upotrebu je dodatak prehrani sa hidroliziranim goveđim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, koenzimom Q10 i vitaminima B5, B6, B7, C i E, namijenjen za kožu, sluznicu i kosu te podržavanju imuniteta i energetskog balansa. Vitamin B7 doprinosi održavanju normalne kože, sluznice i kose. Vitamini B6 i C doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamini B5, B6 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože, krvnih žila, hrskavice, kostiju, zuba i desni. Vitamini C i E doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Poseban oprez pri uzimanju savjetuje se trudnicama, dojiljama i osobama koje uzimaju lijekove.

Preporučuje se konzumiranje 1 bočice (50 ml) dnevno. Pogodno za starije od 18 godina.

FARMASI 2023 - sva prava pridržana
DESIGNER